2021-08-17 07:19:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Szerencsés fordulat várható a magánéletedben

Napi horoszkóp augusztus 17-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ha nem vagy szabadságon, akkor bizony most nehéz idők járnak a munkahelyedre, de egy valamire nagyon jó ez az időszak: mégpedig, hogy megtanulsz a sárból is aranyat csinálni. A beosztást nemcsak az anyagi dolgokat, de az idődet illetően is meg kell tanulnod.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ne terheld fölösleges vitákkal se az üzleti, se a családi kapcsolataidat, mert lehet, hogy igazad van, de most a legjobb szándékod ellenére is visszájára fordulhatnak a dolgok. Jobban jársz, ha néhány napra elvonulsz, és hagyod, hogy a többiek egymással marakodjanak.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A munkádat illetően most szabad kezet kaphatsz, rajtad múlik, hogyan hasznosítod, hogyan éled meg a szabadság e birodalmát. Ha a láblógatást, a langyos vizet választod, akkor hamarosan túl szabad lehetsz... Ha azonban álmaid megvalósításaként értelmezi a helyzetet, egyre jobb helyzetbe kerülhetsz.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ne tegyél semmi olyat, amivel a rosszakaróid céltáblájává válhatsz, mert most sokkal érzékenyebb vagy annál, mint hogy elviseld a piszkálódásukat, és most a Rák-páncél sem vég olyan tökéletesen... Húzódj egy picit a háttérbe, amíg megerősödsz ismét.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szerencsés fordulat várható a magánéletedben. Végre nagyot lépsz előre egy régóta húzódó tervedben, de ez a szerencse némi áldozattal is jár. Vállald, mert így lesz a legjobb a bolygók jelzése szerint!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr nagyon érdekes ötletekkel ajándékoz meg. De lesz néhány kemény próbatétel is. A problémák azonban inkább a javadra válhatnak. Hiszen megvan az a képességed, hogy vészhelyzetben minden erődet és figyelmedet az adott probléma megoldására tudod koncentrálni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Még önmagadat is megleped vele, hogy mennyire aktív és célratörő vagy. Nem szívesen fogadod a baráti tanácsokat, inkább a megérzéseidre hallgatsz. És az eredmények téged igazolnak: anyagilag is, erkölcsileg is olyan sikereket könyvelhetsz el hamarosan, amiért irigyel majd a környezeted.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A mostani események hatására átértékeled az emberekhez fűződő viszonyodat. Viszont azokkal, akiket ezekben a napokban fogadsz a barátságodba, hamar közös nevezőre juttok, és sok újat tanulsz tőlük.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Bár hatalmas energiát fektetsz a munkába, felületességed miatt néhány olyan hibát vétesz, amivel riválisaidnak kedvezel. Ráadásul sokáig nem is tudod, ki ellen kell felvenned a harcot, mivel az illető szemtől szemben nagyon is segítőkésznek mutatja magát.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Magánéletedben hagyatkozz belső iránytűdre, és ne a jóakarók tanácsaira. Anyagi helyzetedben egy baráti társulás, vagy egy váratlan megbízás hoz kedvező fordulatot.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Furcsa mód, most azért érzed feszültnek magad, mert minden nagyszerűen alakul. Gyanús az, ha nincs semmi komplikáció. Még önmagadat is kritikusan szemléled, s nem érted: mi a csudától van jó kedved, amikor nem történt semmi jó. Pedig a legjobb történt: békébe kerültél önmagaddal.


Halak: II. 19. - III. 20.

Lesz valaki, aki a legféltettebb titkait is feltárja előtted. Tanácsaival sokat segíthet, de ne akard megoldani helyette a problémát. Lehet, hogy így akarja kifejezni: sokkal több és mélyebb érzéseket táplál irántad, mint gondolnád, de fél a visszautasítástól.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: